Каталог товарів

Eheim SUBSTRAT 1л. (2509051) наповнювач для біологічного очищення

Артикул: 2509051
( 5 )
Немає на складі
В наявності
0 грн
753 грн
Способи доставки
  • Самовивіз з Нової пошти безкоштовно від 1000грн
  • Кур'єр Нової Пошти
  • Інші транспортні служби
Способи оплати
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий переказ
  • Приват 24
  • Оплата частями
  • Liqpay
Опис

Eheim SUBSTRAT 1л. (2509051) - це біологічний матеріал створений з високопористого матеріалу, виготовленого з виплавленого скла, що забезпечує відмінні умови для розмноження бактерій, необхідних для біологічного фільтрування в акваріумі.

Для чого потрібно:
Eheim SUBSTRAT дозволяє створити ідеальні умови для бактеріальних культур, які живляться частинками бруду та перетворюють шкідливі речовини, критичні для акваріуму. Після першої механічної фільтрації (наприклад, за допомогою EHEIM MECH або MECHpro) біологічне фільтрування стає найважливішим, оскільки воно забезпечує чисту, здорову воду і стабільні показники води.

Переваги:
Eheim SUBSTRAT має велику площу колонізації для бактерій - 450 м² на літр, що дає можливість для активного розмноження бактерій. Він підходить для прісної та морської води, миється та може використовуватись повторно. Це значно зменшує витрати на обслуговування акваріуму.

Як користуватись:
Eheim SUBSTRAT може бути розміщений у фільтрі в один або кілька шарів. Важливо ніколи не чистити або замінювати всі фільтруючі матеріали одночасно, оскільки це може знищити бактеріальні культури і затримати процес їх відновлення. Eheim рекомендує підміняти 1/3 часткову наповнювача 1 раз в 6 місяців.

Характеристики:
Об'єм: 1л 620г.
Тип: біологічний фільтруючий матеріал
Матеріал: Високопористий матеріал, виготовлений з виплавленого скла
Площа колонізації: 450 м² на літр
Придатність: Підходить для прісної та морської води
Використання: Може бути використаний повторно (потребує обережного промивання для очищення)

Поради:
Завжди дбайте про бактеріальну культуру у вашому акваріумі. Намагайтеся не чистити або замінювати всі фільтруючі матеріали одночасно, оскільки це може знищити бактеріальні культури і затримати процес їх відновлення. Під час чистки будьте обережні та ніколи не проводьте її занадто ретельно. Бактерії - це живі організми, які потребують уважного поводження.

 

Характеристики
  • Размір упаковки:i
    17.7x14x7.3 см.
  • Країна виробник:i
  • Вага (кг):
    0.795 кг.
  • Тип товара:i
  • EAN:i
    4011708250556
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Eheim SUBSTRAT 2л. (2509101) - це біологічний матеріал створений з високопористого матеріалу, виготовленого з виплавленого скла, що забезпечує відмінні умови для розмноження бактерій, необхідних для біологічного фільтрування в акваріумі.

Швидке замовлення

Eheim SUBSTRAT 5л. (2509751) пористий матеріал, для біофільтрації.

Швидке замовлення

Eheim SUBSTRATpro 1л. (2510051) - це оптимізований наповнювач для біологічної фільтрації, виготовлений з виплавленого скла. Його кулеподібна форма та висока плотність дозволяють максимально ефективно використовувати об'єм фільтру.

Швидке замовлення

Eheim SUBSTRATpro 2л. (2510101) - это оптимизированный наполнитель для биологической фильтрации, изготовленный из выплавленного стекла. Его шарообразная форма и высокая плотность позволяют максимально эффективно использовать объем фильтра.

Швидке замовлення

Eheim SUBSTRATpro 5л. (2510751) - це оптимізований наповнювач для біологічної фільтрації, виготовлений з виплавленого скла. Його кулеподібна форма та висока плотність дозволяють максимально ефективно використовувати об'єм фільтру.