Каталог товарів

Eheim - Торгова марка року 2023 "Plus X Award"

Категорії

Премія Plus X Award регулярно вручається найкращим брендам та продуктам у світі. Вона вважається найбільшою міжнародною нагородою за інновації в техніці, спорті та продуктах для життя. Премія Plus X Award пропонує сім печаток якості в категоріях інновації, якості, дизайну, зручності використання, функціональності, ергономіки та екологічності. Крім того, вона має спеціальні нагороди, які відзначають бренди, що зробили особливий внесок у партнерство з роздрібними торгівцями (та підтримують їх).

Нагорода "Торгова марка року для спеціалізованої торгівлі" не базується на судженні експертного журі, а на опитуванні відповідних спеціалізованих дилерів. Знову ж таки, перемогу здобула компанія EHEIM.

Усього цього року нагороди отримали 62 бренди. Спектр охоплює широкий вибір різних галузей та продуктових груп: від електроніки, смартфонів, садових інструментів, електричних інструментів, засобів для активного відпочинку до акваріумістики та багато іншого. EHEIM отримав премію Plus X Award як "Торгова марка року для спеціалізованої торгівлі" у своєму секторі.

Отже, перемога EHEIM у номінації "Торгова марка року для спеціалізованої торгівлі" на премії Plus X Award підтверджує високу якість продукції компанії та її незмінну відданість співпраці зі спеціалізованими роздрібними торгівцями. Успіх EHEIM у 2023 році свідчить про те, що компанія продовжує прагнути до покращення своїх продуктів та послуг, забезпечуючи надійність і зручність для своїх клієнтів та партнерів у всьому світі.

( 6 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*