Каталог товарів

Eheim вчетверте отримав нагороду "Бренд року"

Категорії

Компанія Eheim вже у 2017, 2019 та 2021 роках була відзначена престижною нагородою "World Branding Award" як "Бренд року". І тепер вже вчетвертеотримала цю престижну відзнаку. Церемонія нагородження відбулася 27 липня 2023 року.

«World Branding Awards» присуджуються World Branding Forum (WBF), зареєстрованої всесвітньої некомерційної організації зі штаб-квартирою в Лондоні. Місія WBF полягає в покращенні міжнародних стандартів брендингу для блага промисловості та споживачів. Форум розробляє, спрямовує та підтримує різноманітні програми у сфері досліджень, розвитку, навчання, визнання, мережування та соціальної підтримки, співпрацює з провідними університетами та музеями.

"World Branding Awards" є особливо престижними міжнародними відзнаками, які вручаються глобальним та національним брендам за їхню роботу та досягнення в різних категоріях. Подібно до 2017, 2019 та 2021 років, Eheim також була визнана "Брендом року" 2023-2024 років у категорії "Домашні тварини".

У категорії "Animalis-Edition" - "Домашні тварини" - були нагороджені бренди з різних країн. Це стосується марок, пов'язаних з домашніми та іншими тваринами, таких як виробники корму для тварин, аксесуари для домашніх улюбленців та зоомагазини. Також до переможців відносяться некомерційні організації, які займаються захистом тварин.

Відбір нагороджених проходить за строгим процесом оцінки та голосування. Переможці визначаються у трьох процедурах, з урахуванням: оцінки бренду на 30 відсотків, голосування в Інтернеті на 30 відсотків та маркетингових досліджень серед споживачів на 40 відсотків. Голоси споживачів становлять 70 відсотків остаточної оцінки. Тому бренди повинні мати сильний зв'язок із своїми клієнтами, щоб мати шанс на перемогу.

Церемонія вручення World Branding Award, як і в попередні роки, відбулася в урочистій обстановці під час гала-вечера в Тронному залі Віденської Гофбурга.

Генеральний директор Eheim, Ібрагім Мефіре Куоту, прокоментував відзнаку словами: "Ми продовжуємо доводити наші інновації та спрямованість на майбутнє за допомогою Eheim Digital. Ми особливо раді цьому визнанню, яке присвячуємо нашим співробітникам, клієнтам та партнерам. Це є одночасно зобов'язанням і натхненням продовжувати бути креативними та інноваційними у майбутньому".

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*