Каталог товарів

Огляд акваріумних обігрівачів Eheim Thermocontrol, зроблено у Німеччині

Категорії
Зміст
  1. Безпечний вибухозахищений
  2. Енергоефективний
  3. Швидка передача тепла
  4. Автоматичний термостат.
  5. Автоматична постійна температура та точне регулювання температури.
  6. Як вибрати потужність обігрівача Eheim Thermocontrol для вашого акваріума?
  7. Використання та запобіжні заходи
  8. Короткий огляд загальних проблем.
  9. Скільки часу потрібно, щоб нагріти до заданої температури?
  10. Примітки при використанні обігрівачів в акваріумі

Обзор обогревателей Eheim Thermocontrol

Преимущества обогревателей Eheim Thermocontrol

Безпечний вибухозахищений

Нагрівальна колба Eheim Thermocontrol рівномірно розподіляє відведення тепла, велика площа нагрівального елемента.

Взрывозащищенное медецынское стекло Eheim Thermocontrol

Енергоефективний

Нагрівальний дріт однорідний по товщині і спірально намотаний рівномірно, тепло передається більш рівномірно, і швидко.

Нагревательная проволока Eheim Thermocontrol

Високий опір, висока міцність, корозійна стійкість і висока температура плавлення дроту із спеціального сплаву виділяються серед інших. Вона не окислюється за високої температури і знижує ефективність перетворення, цим збільшуючи термін служби.

Швидка передача тепла

У нагрівачах Eheim Thermocontrol колба щільно прилягає до резистивного дроту, це збільшує площу нагріву, нагрівач швидко та рівномірно нагрівається, а також заощаджує енергію та електрику!

Подвійне використання у прісноводних та морських акваріумах.

Безпечний вибухозахищений, швидкий нагрів, точний контроль температури, вибухозахищене скло, підходить для акваріумів з прісною та морською водою.

Автоматичний термостат.

Термостат тримає температуру в межах 0,5°C, на обігрівачі є коригування для калібрування Eheim Thermocontrol ± 2°C у випадку, якщо вказана температура не буде відповідати дійсності.

Червоний кружок дозволяє відкалібрувати різницю температур ± 2 ℃ (вище, нижче за встановлену температуру). Калібрувальне значення червоного кружка встановлено на заводі. Не рекомендується повертати червоний кружок без підтвердження помилки.

Синій кружок обертається безпосередньо до бажаної температури.

Повністю використовуйте теплову інерцію для плавного досягнення заданої температури, заощаджуючи енергію та електрику.

Метод коригування помилок

Оскільки термометр має певну похибку, Eheim Thermocontrol може регулювати похибку в ± 2 ℃.

Якщо задана температура води становить 24 градуси (1), а градусник показує 23 градуси, поверніть червону ручку в положення 23 градуси (2). Усунення помилки завершено!

Якщо похибка перевищує 2℃, рекомендується замінити більш точний термометр або купити термометр EHEIM.

 

Автоматична постійна температура та точне регулювання температури.

Коли червона стрілка вказує на задану температуру, якщо температура води в акваріумі раптово стає вище або нижче цієї температури через інші фактори, Eheim Thermocontrol регулює температуру до заданої температури.
Регульований діапазон температури Eheim Thermocontrol становить від 18 до 34 ℃.

 

Як вибрати потужність обігрівача Eheim Thermocontrol для вашого акваріума?

△ T = T встановлена - T у приміщенні (△ T використовується для позначення різниці між заданою температурою та температурою у приміщенні).

З точки зору безпеки: краще встановити два нагрівачі меншої потужності, ніж один великий потужний: 1+1 > 2.

Використовуйте 2 нагрівачі потужністю 400 Вт замість одного 800 Вт, що може значно знизити ризик безпеки під час використання. Поділ двох нагрівачів ліворуч і праворуч може зробити воду у всьому резервуарі більш рівномірно прогрітою та підвищити ефективність використання.

Використання та запобіжні заходи

-Перший крок – встановити задану температуру. Поверніть синю ручку, щоб відрегулювати температуру, яку ви бажаєте встановити. Наприклад, потрібно встановити температуру води на 30°C, як показано на малюнку нижче.

- Другий крок – використовувати присоску для фіксації нагрівального стрижня.
Потім використовуйте присоску, щоб закріпити нагрівальний стрижень на внутрішній стінці акваріума.

Третій крок – вставте вилку в розетку.
Переконайтеся, що нагрівач повністю занурений у воду акваріума, а потім увімкніть після того, як обігрівач нагріється до заданої температури, він автоматично відключить живлення.

Переконайтеся, що в акваріумі тече вода (фільтр або насос працює), щоб нагрівач працював ефективніше. Максимальна глибина занурення 50 см.

Короткий огляд загальних проблем.

Запитання: Я використав нагрівач EHEIM потужністю 300 Вт для свого 1,5-метрового акваріума.
Виставив температуру на 30 градусів, а чому після тривалого нагрівання лише 25 градусів?
Відповідь: Перш за все, нагрівач призначений для підтримання заданої температури води протягом тривалого періоду часу, а не для швидкого нагріву, як «кип'ятильник».
Оскільки різка зміна температури води змусить рибу почуватися некомфортно, до того ж холоднокровні риби не переносять короткочасного надмірного перепаду температур. Таким чином, нагрівач призначений для повільного нагрівання до заданої температури.

Скільки часу потрібно, щоб нагріти до заданої температури?

Давайте скористаємося формулою фізики молодших класів, щоб дати вам приблизний розрахунок (наступна формула не враховує теплові втрати, а є лише приблизним розрахунком).

Примітка: t-час, Q-енергія, з-питома теплоємність води = 4200, м-маса, різниця температур при, P-потужність.

Візьмемо наприклад акваріум, близько 200 літрів води з масою 200 кг, нагрівач потужністю 300 Вт - це P = 300, ми можемо розрахувати час, необхідний нагрівачу потужністю 300 Вт, щоб нагріти 200 літрів води на 1°C (Δt).

Результат: без урахування втрат тепла, нагрівання 200 літрів води за допомогою нагрівача потужністю 300 Вт займає 46 хвилин на кожен 1°C. Якщо врахувати інші втрати, такі як розсіювання тепла під час нагрівання, час буде більшим, що в основному пов'язане з температурою навколишнього середовища.

Примітки при використанні обігрівачів в акваріумі

- Як використовувати: скляний нагрівач потрібно помістити у воду на кілька хвилин, а потім запустити;

- Вибір потужності: потужність нагрівача має відповідати об'єму акваріума,

Занадто великий або занадто маленький може призвести до відмови та інших наслідків.

Примітка: цей вибір потужності підходить лише для ідеальних умов довкілля (наприклад, 18-25 °C). Якщо температура навколишнього середовища надто висока або надто низька, вам необхідно відрегулювати вибір відповідно до ситуації.

-Сфера застосування: нагрівачі не можна поміщати в резервуар фільтра для використання

-Туман: під час процесу нагрівання туман у скляному нагрівачі є нормальним, ви можете використовуйте його, якщо конденсату занадто багато, ви можете проконсультуватися з нашою службою підтримки після зйомки.

-Різниця температур: оскільки вода тече, нагрівач створюватиме різницю температур при нагріванні до постійної температури. Зазвичай різниця температур становить 1-3 градуси.

Незалежно від того, чи знаходиться акваріум на сонці або від інших факторів, будь ласка, стежте за реальною ситуацією.

Температура навколишнього середовища дуже низька або різниця температур між температурою в акваріумі і температурою навколишнього середовища занадто велика (наприклад, температура навколишнього середовища становить 15°C, акваріум необхідно нагріти до 25°C або вище), цей момент потрібно врахувати перед покупкою.

( 36 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 25W 20-25л. (3611010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 20-25л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 50W 25-60л. (3612010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 25-60л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 75W 60-100л. (3613010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 60-100л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 100W 100-150л. (3614010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 100-150л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 125W 150-200л. (3615010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 150-200л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 150W 200-300л. (3616010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 200-300л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 200W 300-400л. (3617010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 300-400л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 250W 400-600л. (3618010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 400-600л.

Швидке замовлення

Нагрівач для акваріуму з терморегулятором Eheim thermocontrol 300W 600-1000л. (3619010) - це високоякісний, надійний та безпечний акваріумний нагрівач, створений для того, щоб забезпечити вашим рибкам оптимальну температуру води в акваріумах від 600-1000л.

Коментарі
Виктор
09.12.2021, 15:18
Спасибо за обширную информацию, много интересной информации в данном обзоре 5+
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*