Каталог товарів

Огляд акваріумних компресорів, аераторів Eheim

Категорії
Зміст
  1. Параметри акваріумних компресорів EHEIM air
  2. Комплектація
  3. Переваги
  4. Регуляція об'єму повітря.
  5. Примітки
  6. Проблема з продуктивністю компресора

Компанія Eheim випускає три моделі компресорів 100л/г., 200 (2x100л/г.) і 400 (2x200л/г.), з яких найменша модель має один, а дві більші мають два індивідуально регульованих повітряні отвори. Вони оснащені одним або відповідно двома дифузорами EHEIM.
Потік повітря можна регулювати на кожному виході аератора, а також на кожному дифузорі. Це дозволяє налаштувати власний індивідуальний ефект бульбашок.

До речі: вібраційні гумові ніжки також сприяють плавному ходу. Компресор залишається нерухомим і пересувається по повергхості при роботі, також ви можете повісити його вертикально на скло акваріума або стіну. Спеціально для цього є гачок.

Параметри акваріумних компресорів EHEIM air

Комплектація

Переваги

Використовуйте німецьку технологію, внутрішню багатошарову фізичну шумоізоляцію, потовщену оболонку, нековзку амортизаційну основу, відчуйте тишину.

Регуляція об'єму повітря.

За допомогою ручки регулювання обсягу повітря його можна регулювати вільно; оригінальний повітряний дифузор, вишуканий дизайн, фіксована присоска, регульований розмір бульбашки за допомогою регулятора на дифузорі.

Примітки

1. Компресор не можна використовувати у воді.

2. Поставте компресор у провітрюваному та сухому місці, наприклад, не встановлюйте його в закриту та вологу шафу

3. Рекомендується розташовувати компресор вище поверхні води, якщо встановлювати нижче поверхні води в акваріумі слід встановити зворотний клапан.

При встановленні аератора нижче рівня води без зворотнього клапана існує ризик, при відключенні електроенергії може піти зворотній потік води,  і компресор залиє водою з акваріуму.

Використання зворотного клапана може ефективно запобігти пошкодженню аератора, викликаному зворотним потоком води.

Аератор, встановлений разом із зворотним клапаном може видавати певний звук через опір та інші проблеми, рекомендується розмістити аератор над поверхнею води та зняти зворотний клапан.

Проблема з продуктивністю компресора

Що сталося, коли після тривалого використання компресора обсяг повітря стає меншим?
Відповідь: Через 2-3 місяці використання може бути дві причини зниження подачі повітря.
Для моделей air100/200/400
1. Пилоуловлювачі на вході накопичили певну кількість пилу, тому їх потрібно регулярно чистити або замінювати.
2. Білий синтипон, серцевина повітряного дифузора заблокована водоростями і потребує очищення або заміни.

 

( 29 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Акваріумний аератор Eheim air pump 100 (3701010) - це високоякісний та ефективний компресор, розроблений для забезпечення оптимального потоку повітря в акваріумі. Він відрізняється тихою роботою, довгим терміном служби та простотою використання, що робить його ідеальним рішенням для догляду за акваріумом.

Швидке замовлення

Акваріумний двоканальний компресор Eheim air pump 400 поставляється в комплекті з двома дифузорами, трійником, двома зворотними клапанами і повітряним шлангом 4/6мм 2м.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*