Каталог товарів

Акваріумні комплекти Eheim clearscape Nero

Категорії

Новий комплект акваріуму Eheim clearscape Nero: ідеальний вибір для акваскейпінгу.

Компанія Eheim пропонує новий комплект Eheim clearscape Nero, що складається з акваріуму, який включає високоякісний акваріум з ідеально прозорим склом "cleartank" та тумбу "clearcab". Цей комплект ідеально підходить для акваскейперів та створення захоплюючих підводних ландшафтів.

Акваріум "cleartank" виготовлений з найчистішого, абсолютно прозорого білого скла замість звичайного флоат-скла. Скляні панелі з'єднані з допомогою прозорого силікону, завдяки чому з'єднання майже непомітні. Це дозволяє насолоджуватися чистим та незабарвленим видом на колорит акваріуму.

Елегантна тумба "clearcab" виконаний у структурному чорному кольорі та має дві відмінні особливості. По-перше, кабелі та шланги можна провести не лише через задню стінку, а й через обшиті отвори по боках. По-друге, на дверцятах шафи є червона декоративна кромка, яка виділяється на тлі чорного фону. Ця червона кромка може бути розташована як відразу на виду зверху, так і непомітно знизу, залежно від вашого особистого смаку. Для цього достатньо повернути дверцята відповідним чином. Завдяки магнітним защіпкам це зробити дуже просто.

Обирайте новий комплект акваріуму Eheim Clearscape Nero та створюйте неповторні підводні ландшафти у вашому домі або офісі.

( 5 )
Рекомендовані товари
Швидке замовлення

Акваріумний комплект EHEIM clearscape 73л (0480073) - це стильний та елегантний набір, який перетворить ваш акваріум у яскравий акцент вашого житлового простору. Виготовлений в Німеччині, комплект включає в себе акваріум об'ємом 73 літри та відповідну тумбу.

Швидке замовлення

Акваріумний комплект Eheim clearscape 175л. (0480175) - це стильний та елегантний набір, який перетворить ваш акваріум у яскравий акцент вашого житлового простору. Виготовлений в Німеччині, комплект включає в себе акваріум об'ємом 175 літри та відповідну тумбу.

Швидке замовлення

Акваріумний комплект Eheim clearscape 200л. (0480200) - це стильний та елегантний набір, який перетворить ваш акваріум у яскравий акцент вашого житлового простору. Виготовлений в Німеччині, комплект включає в себе акваріум об'ємом 200 літри та відповідну тумбу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*