Каталог товарів

EHEIM – бренд століття

Категорії

Тепер в додаток 200 брендів, від "Abus" до "BMW", "Persil" і "Uvex" до "Zwiesel Glas",  бренд EHEIM тепер також включений в "Бренди століття". альманах від ZEIT Verlag та удостоєний нагороди бренду «Німецькі стандарти».

Керуючий директор EHEIM Ібрагім Мефіре Куотоу прийшов та прийняв нагороду. Незважаючи на відміну вечірки через коронавірус, він зміг зустрітися з деякими колегами на полях заходу як член Німецького економічного форуму. Тож був певний обмін ідеями.

Ініціатива «Німецькі стандарти – бренди століття» існує вже 20 років. З 2018 року щорічні випуски видаються під егідою видавничого гурту ZEIT. Видавець - Др. Флоріан Ланґеншайдт.

«Бренди століття» вже давно стала всесвітньо поважною премією для найкращих німецьких брендів. Прозорий процес відбору та свідоме обмеження нагород, що присуджуються одному бренду за тип продукту, наголошують на ексклюзивності.

Захоплюючі історії брендів, витоки, перешкоди, які довелося подолати, і, нарешті, успіхи на ринку та бренди роблять збірку цікавим твором. Це погляд на німецьку економіку, винахідницький дух, сміливість та наполегливість підприємців та менеджерів. Наприклад, стаття про EHEIM: як інженер Гюнтер Ехайм розробив перший зовнішній фільтр для акваріума, тим самим здійснивши революцію в акваріумістиці у всьому світі, і EHEIM до цього дня став одним із провідних міжнародних брендів на ринку домашніх тварин.

( 12 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*