Каталог товарів

EHEIM - Made in Germany

Категорії
Ця стаття була оновлена 09 09 2020

Зроблено в Німеччині

Прихильність до високої якості та стійкості

Дейзізау, серпень 2019 року – У зв’язку з 70-річчям компанії EHEIM підтверджує власні стандарти якості та глобальну силу під девізом «Зроблено в Німеччині».

З найменших початків 70 років тому виник провідний світовий виробник зовнішніх акваріумних фільтрів: EHEIM. Сьогодні група компаній є чи не найвідомішим постачальником акваріумів, акваріумної техніки, обладнання та аксесуарів. Бренд EHEIM став міжнародним терміном і загалом прирівнюється до високої якості. Функція «Зроблено в Німеччині» також відіграє важливу роль.

Ви повинні знати: «Зроблено в Німеччині» ми зобов’язані британцям: у 1887 році вони вирішили, що німецька продукція повинна мати це позначення походження, оскільки вона надходить на британський ринок із неповноцінними імітаціями. Але з часом німецька продукція ставала все кращою і кращою, і «Зроблено в Німеччині» нарешті перетворився на характеристику якості з найвищою репутацією у світі. Це справедливо і сьогодні.

Законодавча вимога щодо вказівки «Зроблено в Німеччині» полягає в тому, що основні частини виробничого процесу, такі як розробка, проектування, виробництво та забезпечення якості, відбуваються в Німеччині.

Насправді, понад 80% всієї продукції EHEIM повністю розроблено та виготовлено в Німеччині. Менша частина надходить переважно з інших країн ЄС, але ретельно перевіряється та контролюється в Німеччині.
EHEIM гарантує найкращі матеріали, бездоганну роботу та найвищу точність. Офіційна гарантія зазвичай становить від 2 до 3 років. Також є гарантіядоступності запасних частин на пристрої до 10 років.


Типовий приклад "Зроблено в Німеччині" - це зовнішній фільтр EHEIM professionel 4+. Він пропонує найвищі технології для найвищих вимог, був розроблений власноруч і виробляється тут: від лиття під тиском деталей до котушки до різних перемикачів. Купують, налаштовують і збирають лише деякі компоненти. Нарешті, є остаточні перевірки, перевірка функцій та безпеки (CE, VDE, GS, EAC тощо). І з заводу йдуть лише бездоганні пристрої.


Характеристика якості «Зроблено в Німеччині» сприяє не тільки задоволенню клієнтів, але й стійкості. Тому що вироби забезпечують надійну роботу, оптимальну безпеку та тривалий термін служби. Тому після короткого циклу їх не утилізують. Крім того, постійні вдосконалення з точки зору енергоефективності. І тут EHEIM є на передовій. Нові пристрої з більш високою ефективністю і меншим споживанням електроенергії постійно надходять на ринок. Цифрове керування оптимізує продуктивність. І лише енергозберігаюче світлодіодне світло використовується, наприклад, для освітлення акваріумів.

Екологічність та стійкість також відіграють важливу роль у самому виробництві. Використовуються тільки найкращі, чисті матеріали. А якщо поглянути на виробництво, то відходів там майже не знайдеш. Все переробляється.

Екологічний сертифікат Grüner Punkt нещодавно підтвердив, що EHEIM знову зробила значну економію енергії, ресурсів та викидів. Існує також питання безпеки: особливо з електричними пристроями, такими як фільтри, насоси тощо, які контактують з водою, а також з акваріумами - тобто великими, важкими ємностями для води - безпека є одним з найважливіших критеріїв. І тут EHEIM гарантує абсолютну надійність.

Ми завжди прагнемо запропонувати нашим клієнтам найкраще, що зробило EHEIM одним з найважливіших постачальників акваріумів і підтвердило знак якості «Made in Germany» у всьому світі. Всього кілька тижнів тому EHEIM знову отримав нагороду «World Branding Award» як бренд року.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*