Каталог товарів

EHEIM professionel 5e

Категорії

Новий зовнішній акваріумний фільтр EHEIM professionel 5e. Інтелектуальна електроніка забезпечує чисту воду в акваріумі

Дейзізау, квітень 2020 року - EHEIM розробила новий інтелектуальний акваріумний фільтр. Його можна програмувати і керувати ним за допомогою бездротової мережі за допомогою смартфона, планшета або ПК / MAC. Електроніка все контролює.

Акваріумістика - захоплююче хобі. А ті, хто любить підтримувати свій акваріум в хорошому стані, можуть насолодитися прекрасними підводними враженнями. Однак без хорошої техніки це не працює. Акваріумний фільтр грає одну з найважливіших ролей. Гюнтер Ехайм винайшов його близько 60 років тому.

З роками акваріумні фільтри ставали все більш витонченими і технічно складними. Тепер EHEIM випустила електронний зовнішній фільтр, який пропонує все, що тільки може побажати акваріуміст. Він називається Professionalel 5e, має вбудовану функцію WLAN і може бути індивідуально запрограмований і управлятися по бездротовій мережі - просто через смартфон, планшет або ПК / MAC. Вам не потрібно додаткове додаток.

Електроніка контролює всі функції і підтримує постійну витрату води. Помилки виправляються автоматично, відводяться скупчення повітря під головкою фільтру і багато іншого. Ступінь забруднення також підлягає постійному контролю. Електронний контроль потоку гарантує, що інтервали очищення біологічного матеріалу, що фільтрує значно збільшені. А якщо в кінці кінців виникне необхідність в очищенні, на адресу електронної пошти, вказану акваріумістом, буде автоматично відправлено повідомлення.

Налаштування нового фільтра можна вільно визначати. Ви можете вибирати між постійним потоком, біорежімом, імпульсним режимом і ручним режимом. У постійному режимі електроніка виявляє зростаюче забруднення в фільтрі і автоматично налаштовується на встановлену потужність. Це гарантує незмінно постійну витрату і довгий термін служби. У біорежіме можна встановити дві чергуються швидкості потоку (день / ніч). В імпульсному режимі електроніка виробляє змінні струми і, отже, природні умови потоку, які постійно змінюються.

Зв'язок з іншими пристроями - наприклад, відповідне управління освітленням (EHEIM LEDcontrol +) - можливо. Коли все програмування буде завершено, з'єднання WLAN можна знову деактивувати. Вам нема про що більше турбуватися.
«EHEIM.digital - це нова платформа для інтелектуальних пристроїв від нашої компанії. Клієнти можуть розраховувати на перспективні та інноваційні продукти. Це тільки початок », - каже Ібрагім Мефіре Куоту, керуючий директор EHEIM.

Існує чотири моделі Professionalel 5e для акваріумів від 180 до 700 літрів, включаючи термофільтр (600T) з вбудованим нагрівачем. Три моделі підходять для прісної і солоної води; теплової фільтр тільки для прісної води.

( 3 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*