Каталог товарів

EHEIM autofeeder+ автогодівниця з Wf-Fi

Категорії

З новою автогодівницею від EHEIM ми пропонуємо вам інтелектуальну версію нашої (базової версії) автогодівниці з доповнювальними функціями та перевагами.

EHEIM autofeeder + - наша інтелектуальна автогодівниця з цифровим керуванням через WLAN. Усі функції можна програмувати та контролювати за допомогою смартфона, планшета чи ПК / MAC. Ви можете індивідуально встановити час і кількість годувань і створити розвантажувальний день. Є захист від перегодування, і ви також отримаєте повідомлення на електронну пошту, коли корм в барабані закінчиться. Крім того, можлива синхронізація з іншими пристроями в нашій програмі WiFi. Наприклад, при підключенні до нагрівача для аквариуму EHEIM thermocontrol+e - наша інтелектуальна автокормушка з цифровим керуванням через WLAN e перед кормленням ви будете забезпечені електронною поштою, якщо температура води занадто висока, а при підключенні зовнішнього фільтра EHEIM Professionalel 5e швидкість потоку може бути автоматично зменшена або увеличена. в течение 10 хвилин протягом часу годування.

Автогодівниця має блок живлення, тому вона не працює від батареї, як стандартна версія. Само собою розуміється, максимальна безпека і надійність, і гарантія 3 роки від EHEIM.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*